Ervaringen

9 september 2020
Op mij 53ste ben ik met PTSS klachten verwezen naar psychomotorische therapie. In een vellige en prettige atmosfeer heb ik in een aantal maanden veel geleerd.
Aan de hand van hele praktische en fysieke oefeningen, ondersteunt met soms 'komische' attributen hebben we een aantal diep ingesleten sporen weten bloot te leggen, die uiteindelijk vervagen en verworden tot nieuw geasfalteerde ezelpaadjes.

1 september 2020
Na bijna twee jaar psychotherapie had ik dmv gesprekken al veel ‘oude rommel’ opgeruimd in mijn hoofd en lijf, maar ik merkte dat ik op sommige punten nog niet echt vooruit kwam in mijn ontwikkeling. Daarom besloot ik samen met mijn therapeut om psychomotorische therapie te volgen. Dit was een goede keus, want het dóen hielp mij al heel vlot, het gaf me duidelijke inzichten en hielp me over bepaalde drempels heen. De samenwerking van Sander was erg prettig, hij kon erg snel de vinger op de juiste plek leggen wat betreft mijn uitdagingen. De ene keer met humor, de andere keer met meevoelen en de volgende keer met de spreekwoordelijke schop-onder-je-hol. Het ervaringsgerichte karakter van psychomotorische therapie is een duidelijke toevoeging geweest voor mijn ontwikkeling!

DSC_0022-Hartebeest-uitsnede.jpg